Hét collectief van bestaande lokale radio & tv kanalen uit Zuidoost.
Wat is Sparks Media?
Sparks Media is het antwoord op de vraag: ‘hoe bereiken we de bewoners van Amsterdam Zuidoost?’. Sparks Media werkt samen met het collectief van lokale media kanalen waar de bewoners in Zuidoost hun informatie vandaan halen. Via Sparks Media kun je jouw bericht aan een breed publiek communiceren.
Onze diensten
Wij hebben een marktonderzoek dat laten uitvoeren door De Kleine Consultant. Hieruit blijkt dat wij mediacampagnes aanbieden met een bereik van ruim 50.000 mensen in Zuidoost. We bereiken unusual suspects, de mensen die niet standaard op de bijeenkomsten zijn. Sparks Media heeft een crossmediale aanpak, berichten worden gedeeld via radio, tv en online. Ook werken we met sleutelfiguren die een vertrouwenspositie hebben binnen de community als spokespeople.
Onze werkwijze
Wat wij van de klant vragen is om een persbericht op te sturen in het Nederlands waarin de kernboodschap goed geformuleerd is. Wij pakken alles verder op. Wij gaan zorgvuldig op zoek naar het formuleren van de boodschap op een cultuursensitieve manier. Verder vertalen we de boodschap naar 6 talen die veel gesproken worden in Zuidoost. We zorgen ervoor dat de boodschap via ruim 10 verschillende radio en tv-stations wordt uitgezonden. We maken afspraken over het aantal uitzendingen en delen een schema met de klant waarin wordt weergegeven wanneer de uitzendingen plaatsvinden.
Onze missie
De missie van Sparks Media is drieledig. Wij bouwen een communicatie-infrastructuur die moeilijk bereikbare bewoners bereikt, enerzijds. Anderzijds, voorzien we informele mediakanalen die van essentieel belang zijn voor bewoners van een verdienmodel.
Huidige ontwikkelingen Sparks Media
In het kader van Placemaking Amstel lll voert Sparks Media verschillende mediacampagnes uit om er voor te zorgen dat bewoners uit heel Zuidoost op de hoogte zijn van de mogelijkheden in Amstel lll. Door gebruik te maken van de lokale media kanalen zorgt dit programma ervoor dat er proactief contact en verbinding wordt gezocht.
Wil jij met jouw bedrijf of organisatie de bewoners van Zuidoost écht bereiken? Neem dan gerust contact met ons op!