Sparks Media

Sparks Media is het antwoord op de vraag: ‘Hoe bereiken we de bewoners van Zuidoost?’ Sparks Media is hét collectief van lokale media kanalen waar bewoners in Zuidoost hun informatie vandaan halen. Via Sparks Media kun je jouw bericht aan een breed publiek presenteren.

Woonwinkel & Koopklaar Traject​

Sparks Production werkt samen met Prospect 11 aan de Woonwinkel en het Koopklaar traject. De Woonwinkel en het Koopklaar traject zijn concepten die bijdragen aan de kennis van jongeren over het kopen van een woning. Het doel van dit concept is om jongeren concreet te helpen aan het opdoen van vermogensopbouw.

HOBU X Placemaking Amstel III​

Sparks Production werkt samen met Pop-Up City aan het Placemaking programma Amstel lll onder de noemer HOBU. Samen met allerlei lokale ondernemers en initiatiefnemers en op innovatieve wijze dragen wij bij aan de transformatie van het grijze kantorengebied Amstel lll naar de actieve en leefbare woonwijk Bijlmer West.

12 convenanten partners Masterplan Zuidoost

Sparks Production werkt aan de realisatie van 12 sociale convenanten op maat met geallieerde bedrijven van het Masterplan Zuidoost. Deze twaalf bedrijven hebben hun commitment uitgesproken aan de doelstelling van Masterplan Zuidoost.

Social Return

Voor de afdeling Grond en Ontwikkeling van Gemeente Amsterdam werkt Sparks Production nu aan het inventariseren waar kansen liggen om meer sociale impact te maken. Deze afdeling van de gemeente werkt aan transformatieprojecten en aan de ontwikkeling van nieuwe projecten door middel van de uitgifte van Tenders. Welke mogelijkheden zijn er om maatschappelijke impact te maken voor de gemeente?

Tafelbergweg

De Tafelberg in Amsterdam-Zuidoost is hét community-concept waarbij wonen, leren, werken en ontspannen wordt gecombineerd voor een diverse doelgroep. In de Tafelberg wonen halverwege 2023, 290 starters, studenten, en jongeren die (enige) begeleiding nodig hebben.